profile picture

Data-driven organisaties met de hulp van Erwin Vrolijk

2020 July 01 - 317 words - 2 mins

We zijn bij Bright Cubes blij om het Data Intelligence team te mogen versterken met Erwin Vrolijk. Hij heeft een trackrecord met organisaties die hij heeft geholpen bij de ontdekking van de mogelijkheden van data. Erwin is hierbij in staat om de communicatie tussen het management en techneuten te stroomlijnen en nieuwe inzichten en verbeterde resultaten te realiseren.

Erwin is een echte IT-er die met verschillende technologie├źn binnen de gehele technische stack heeft gewerkt. Zijn kennis reikt van de harde infrastructuur tot complexe webapplicaties en data platformen. Zijn technische bagage heeft diepgang gekregen door technische rollen bij organisaties in de Petrochemie en High Tech Industries. De laatste jaren worden vooral gekenmerkt door kennisdeling, product management en het aantonen van use-cases met het Splunk dataplatform voor diverse organisaties.

Erwin verbindt graag mensen om samen te ontdekken hoe de klant het beste geholpen kan worden. Dit heeft hij gedaan bij het opzetten van een eigen organisatie, en later in de consultancy. In lijn met de Bright Cubes Data Intelligence mindset is zijn doel om anderen te leren hoe men waarde uit data kan halen. Zijn ultieme doel is om als team een grote positieve impact te hebben binnen de organisatie.

Met deze goedgevulde rugzak begeeft Erwin zich inmiddels op het snijvlak van Architect en Product Owner. Hij ondersteunt de organisatie in hetgeen men nodig heeft, en haalt hier energie uit. Met een pragmatische mentaliteit zet hij graag op een Agile wijze stappen vooruit. Vanuit zijn technische expertise weet hij wat technisch mogelijk is. Zijn vermogen om te organiseren helpt om meetbaar de juiste stappen te nemen. Wij zien dat Erwin in staat is om zowel kleine teams als grotere delen van de organisatie te helpen om data-gedreven te innoveren. Welkom bij het team!

Dit artikel is origineel geschreven en gepubliceerd door BrightCubes