profile picture

Hallo daar!

Ik ben Erwin Vrolijk en ik help mensen effectiever werken, gebaseerd op data. Ik doe dit in rollen die beschreven worden met de titels zoals: Product Owner, Product Manager, Solution Architect, Monitoring Architect en Senior Data Consultant.

Ik ben nu Sales Engineer bij het toffe Splunk. Hierdoor kan ik me dagelijks bezighouden met wat ik het liefste doe; mensen en organisaties helpen om effectiever te werken gebaseerd op data. Alle berichten op deze site schrijf ik op persoonlijke titel en hierin vertegenwoordig ik in geen geval positie of mening van Splunk Inc., en daaraan gelieerde bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in mijn professionele achtergrond kijk dan op LinkedIn. Of lees hoe ik in 2020 ben geïntroduceerd bij BrightCubes.

Mijn 'talent stack' is gevarieerd en bestaat, onder andere uit:

Recentelijk ben ik er achter gekomen dat er een naam is voor mijn benadering van technologie; Taco Bell programming. Beheers een paar krachtige tools tot in de puntjes en pas ze goed toe.

Ik probeer zo veel mogelijk een beginners mindset te hebben. En ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. In dit licht heb ik mezelf uitgedaagd om mijn talent stack zo uit te breiden dat ik het 'gebaseerd op data' stuk uit mijn missie kan laten vallen. Hiermee ga ik in de richting van het domein van persoonlijke effectiviteit.